Ázsiai legyező ecsetmasszázs C vitaminnal

A relaxáló hatású, tradicionális ázsiai legyezőecset-masszázs

A relaxáló hatású, tradicionális ázsiai legyezőecset-masszázs hatására oldódnak a görcsös arcvonások, fokozódik az arcbőr rugalmassága és visszanyeri fiatalos külsejét. Pozitívan hat testre és lélekre egyaránt.
A vitaminok a test vitalitásának és a szervezet egészségének megőrzése szempontjából nélkülözhetetlenek.

A kezeléshez felhasznált VITAMINA termékcsaládban található vitaminkoktél és a különleges ápoló anyagok együttes hatása:

legyező

A kezelés feszesíti a bőrt, visszaadja a frissességét, ezáltal az arcszín egyenletesen rózsássá válik. Rendszeres alkalmazásával még a mélyebb ráncok is jól láthatóan kisimulnak. A bőr újra életre kel és fiatalos ragyogással hálálja meg az ápolást.

A kezelés menete:

A kezelés kb. 70 percet vesz igénybe az arcbőr letisztításától a befejező krémig. A kezelés kifejezetten kellemes, nyugtató relaxáló, mindamellett hogy, frissíti és feszesíti az arcbőrt.

1.

Tisztítás, előkészítés

A tisztítás, illetve a bőr előkészítése a megszokott módon történik, a bőrállapotnak megfelelően. és a bőrtjpusnak megfelelő tejjel és tonikkal valamint a peelinggel történik.
A bőr letisztítása után felteszek a Masque Raffinement maszkot az arc nyak és a dekoltázs területére.

2.

Aktiváció, hidratáció
(ázsiai legyezőmasszázs)

Összekeverem egy tálkában a Matrice Hydratante-ot the Poudre Vitamine C pure-ral. Az így keletkezett folyékony gélt legyezőecsettel.

3.

Revitalizáció, hidratáció

Két féle krémet keverek össze és viszem fel a bőrre. Az arc és a nyakra és a dekoltázs terültére legyezőecsettel. Ezután végzem el az ázsiai legyezőecset masszázst kb 15-20 percig. Közben nedvesítsük meg az ecsetet, ha szükséges. A masszázst követően a bőrt nedves törlőkendővel alaposan áttörlöm.

4.

Regeneráció, hidratáció, befejezés

Befejező maszkként a Masque pur Hydratant-t vigyük fel a bőrre és 15- 20 percig hagyom hatni. Ha szükséges a be nem szívódott felesleget egy nedves törlőkendővel távolítom el. A kezelést a bőr állapotának megfelelő nappali ápolókrémmel zárom.

Használt termékek

A kezelés során az Isabelle Lancray Vitamina termékcsaládot használom.

Legfontosabb hatóanyagok:

Fruktózban gazdag poliszaharid: simítja a finom vonalakat és ráncokat. A kukoricából és szójából származó fukózban gazdag poliszacharid 3 órán belül akár 79 százalékkal is növeli a bőr nedvességtartalmát. Védi, hidratálja, regenerálja és rugalmasabbá teszi a bőrt.

C- Vitamin: mivel vízben oldódik, különösen jól szívódik fel bőrön keresztül Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és revitalizáló hatású.

Liposzóma NMF, biotechnológiai hatóanyagok, hialuronsav, áfonyamag olaj:  Hidratáló és revitalizáló. Rendszeres használat esetén a természetes sejtfunkciók támogatásával és optimalizálásával javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. A sejtosztódás sebessége nő, és a bőr egésze aktiválódik.

Kinek ajánlott a kezelés

Kinek ajánlott?

Kinek nem ajánlott?